miercuri, 16 martie 2011

Ne-am revenit

dupa show-ul de vineri. A fost cam foarte mega extra tare. Sambata am avut febra musculara. S-a plecat pe la ora 7 din club.
RockstAron s-a imbatat ( sa nu-i spuneti ca stiti de la mine ) si spre dimineata toate semenle aratau ca vroia sa rupa tobele.
Din fericire n-a reusit.
Multumiri speciale se duc catre BMDSZ, fratii intru turntablism RageOne, DjDanielDoicescu si Highground care au adus lume muuulta la show, Busu cameramanul nostru, varu' Silviu care ne-a facut poze si nu in ultimul rand doamnelor si domnilor dorim sa-i multumim celui care a facut toata treaba asta posibila, cel care a facut atmosfera care a vegheat asupra celor mai mici detalii - prietenul si event manager-ul nostru Chionghee (Putza, multam fain) !

Promitem ca mai facem cel putin o data show-ul asta in Bucuresti in urmatoarele saptamani.

Avem si filmare de la petrecere cu tot cu sunet inregistrat la calitate faina insa este la montaj. Asteptam sa vedem ce-o sa iasa. Cand o sa fie gata urcam clipul pe Youtube, inregistrarea audio pe Soundcloud, si ia uite ca aveti material sa deveniti groupies.
Revenim cu embed la filmare, link-ul fisierului audio si poze de la eveniment.

Pana atunci va las cu filmarea facuta cu telefonul in drum spre repetitiile din Bucuresti, Aron intrase in groove bine de tot.



Pana data viitoare, fiti frumosi ca intotdeauna!

Aron & Sfantu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu